Aanvragen

  1. Inleveren aanvraagformulier

Maak voor je initiatief gebruik van het aanvraagformulier. Beantwoord de vragen. We ontvangen ook graag een overzichtje van de kosten en een eventueel projectplan. Weet je niet goed wat je moet insturen of hoe je een vraag moet beantwoorden? Zoek dan even contact met ons!

Door het indienen van een aanvraag ga je akkoord met verwerking en opslag van de persoonsgegevens ingevuld op de aanvraag, conform de Privacyverklaring Vlietwensen.

  1. Ontvangstbevestiging

Na het indienen van je aanvraag ontvang je een ontvangstbevestiging. Daarin staat op welke datum Vlietwensen over de aanvraag beslist. Mogelijk wordt voor die tijd al contact met je opgenomen, als er extra informatie nodig is.

  1. Toekenning, informatieverzoek of afwijzing

Na de vergadering krijg je bericht van Vlietwensen over de beoordeling van je aanvraag. In onze reactie staat altijd duidelijk vermeld waarom we de financiering (deels) toekennen of afwijzen of – als dat aan de orde is – welke informatie wij graag nog ontvangen.

  1. Verzending aan gemeente

Wij verzenden de toekenning of afwijzing ook altijd aan de gemeente Leidschendam-Voorburg. Zo weet de gemeente ook wie welk bedrag mag declareren.

Lees ook de voorwaarden

Aanvraagformulier