Contact

Vlietwensen bestaat uit de volgende inwoners van de gemeente Leidschendam-Voorburg. Even voorstellen:

Nancy Verkooijen

Voorzitter


Participatie, innovatie, veranderende rol van samenleving en overheid, zelfredzaamheid, verbinden van mensen, ideeën en initiatieven en kennis delen zijn onderwerpen die steeds weer terug komen in alles wat ik doe als regisseur van Projecten. Deze kennis en expertise wil ik ook graag inzetten in en voor mijn eigen woonomgeving.

Ingeborg Schuitemaker

Communicatie


Ik wil samen met de Werkgroep Wijkinitiatief graag gebruik maken van de kracht en enthousiasme van onze inwoners voor een betere leefomgeving en hun initiatieven ondersteunen. Alleen samen kunnen we van onze gemeente een plek maken waarin het goed wonen, werken en opgroeien is. Een gemeente waar mensen elkaar kennen en oog en oor voor elkaar hebben.

Fieke Horsten

Secretaris


Een gevoel van saamhorigheid is voor mij belangrijk. Ik ervaar dat gevoel van bij elkaar horen met mijn gezin, familie, vrienden en in mijn werk waarbij ik graag samenwerk in een team. Ik hou van puzzelen, letterlijk het maken van legpuzzels maar ook figuurlijk waarbij ik het leuk vind een abstract idee concreet te maken in een realistisch plan om zo resultaten te behalen. Graag lever ik mijn bijdrage in de werkgroep Vlietwensen waar initiatieven worden ondersteund voor een prettige wijk en een leefbare buurt. Voor mij komt daar het gevoel van samenhorigheid in terug.

Lennard Govers

Social Media


Als trotse inwoner van Leidschendam-Voorburg, waarin ik ben geboren en getogen, draag ik graag bij aan de sociale cohesie en leefbaarheid van onze gemeente. Binnen Vlietwensen verzorg ik de Social Media en de website. Met mijn bijdragen hoop ik Vlietwensen bekender te maken. We zien alle initiatieven met belangstelling tegemoet.

Nabil Haryouli


Ik wil graag lid zijn van de Werkgroep Wijkinitiatieven om de jongeren een stem te geven. En om bij te dragen aan inzicht en betrokkenheid rond de veelsoortige groepen jongeren. Ondanks mijn leeftijd heb ik al kennis en ervaring opgedaan binnen diverse organisaties, o.a. als vrijwilliger bij Sport en Welzijn, door jongeren met verschillende culturele achtergronden te begeleiden en hen op weg naar zelfredzaamheid te helpen, het leren omgaan met eigen problematiek en het versterken van hun zelfbeeld. Bij dat laatste komt ook ongetwijfeld mijn nu al indrukwekkende bokscarrière (als bokser en trainer) goed van pas.

Khadar Abdirahman


Ik ben een actieve student aan het ROC Mondriaan in Leidschenveen. Ik heb mijn mavo diploma behaald op het Sint Maartenscollege in Voorburg. Ik omschrijf mijzelf als iemand die houdt van een uitdaging. Met mijn nieuwsgierigheid en doorzettingsvermogen zie ik de werkgroep als een plek om mijzelf verder te ontwikkelen. Met mijn ervaring als vrijwilligerswerk bij jongerenorganisatie Sport en Welzijn wil ik helpen de jeugd een stem te geven, terwijl ik ondertussen kan bijdragen aan een leuker Leidschendam-Voorburg.

Neem contact met ons op

Je kunt contact opnemen met Vlietwensen via de mail: mail@vlietwensen.nl

Heb je geen mogelijkheid om te mailen stuur dan een brief naar Vlietwensen p.a. gemeente Leidschendam-Voorburg, Postbus 1005, 2260 BA Leidschendam

Vlietwensen heeft een vacature. Klik hier om naar de vacature te gaan.