Aanvragen

  1. Indienen online aanvraagformulier

Maak voor jouw initiatief gebruik van het online aanvraagformulier. Beantwoord de vragen. Wij ontvangen ook graag een overzicht van de kosten en een eventueel projectplan. 

Door het indienen van een aanvraag ga je akkoord met verwerking en opslag van de persoonsgegevens ingevuld op de aanvraag, conform de Privacyverklaring Vlietwensen.

 

 

Vlietwensen maakt gebruik van een online aanvraagformulier van de gemeente Leidschendam-Voorburg. In dit formulier moet je een aantal dingen (verplicht) invullen voordat je verder kunt naar de volgende vraag.

Wat heb je nodig? 

Gegevens zoals naam, geboortedatum, e-mailadres, telefoonnummer en rekeningnummer. Dit laatste om ook de financiële afhandeling te kunnen doen. 

Informatie over het initiatief zoals locatie en datum van je initiatief, omschrijving initiatief, voor wie het initiatief is bedoeld, aantal deelnemers, kosten van het initiatief en welk bedrag je aan Vlietwensen aanvraagt. Ook heb je de mogelijkheid bijlagen toe te voegen of vragen en opmerkingen te plaatsen. 

Hier vind je een voorbeeld aanvraag.

  1. Ontvangstbevestiging

Na het indienen van je aanvraag ontvang je automatisch een ontvangstbevestiging. Daarin staat een zaaknummer. Dit nummer is van belang bij de afhandeling van je aanvraag.  Binnen 2 weken bespreekt Vlietwensen je aanvraag. Mogelijk wordt voor die tijd al contact met je opgenomen, als er extra informatie nodig is.

  1. Toekenning, informatieverzoek of afwijzing

Na de bespreking krijg je bericht van Vlietwensen over de beoordeling van je aanvraag. In onze reactie staat altijd duidelijk vermeld waarom we de financiering (deels) toekennen of afwijzen of – als dat aan de orde is – welke informatie wij graag nog ontvangen.

  1. Verzending aan gemeente

Wij verzenden de toekenning of afwijzing ook altijd aan de gemeente Leidschendam-Voorburg. Zo weet de gemeente ook wie welk bedrag mag declareren.

Lees ook de voorwaarden