Contact

Vlietwensen bestaat uit de volgende vijf inwoners van de gemeente Leidschendam-Voorburg. Even voorstellen:

Ingeborg Schuitemaker (voorzitter)


Ik wil samen met de Werkgroep Wijkinitiatief graag gebruik maken van de kracht en enthousiasme van onze inwoners voor een betere leefomgeving en hun initiatieven ondersteunen. Alleen samen kunnen we van onze gemeente een plek maken waarin het goed wonen, werken en opgroeien is. Een gemeente waar mensen elkaar kennen en oog en oor voor elkaar hebben.

Fieke Horsten


Een gevoel van saamhorigheid is voor mij belangrijk. Ik ervaar dat gevoel van bij elkaar horen met mijn gezin, familie, vrienden en in mijn werk waarbij ik graag samenwerk in een team. Ik hou van puzzelen, letterlijk het maken van legpuzzels maar ook figuurlijk waarbij ik het leuk vind een abstract idee concreet te maken in een realistisch plan om zo resultaten te behalen. Graag lever ik mijn bijdrage in de werkgroep Vlietwensen waar initiatieven worden ondersteund voor een prettige wijk en een leefbare buurt. Voor mij komt daar het gevoel van samenhorigheid in terug.

Lennard Govers


Als trotse inwoner van Leidschendam-Voorburg, waarin ik ben geboren en getogen, draag ik graag bij aan de sociale cohesie en leefbaarheid van onze gemeente. Binnen Vlietwensen verzorg ik de Social Media en de website. Met mijn bijdragen hoop ik Vlietwensen bekender te maken. We zien alle initiatieven met belangstelling tegemoet.

Henny Brouwers


Al ruim dertig jaar woon ik met veel plezier in Leidschendam. Mijn ervaring is dat betrokkenheid en begrip voor elkaar, goed samen leven en wonen oplevert. Dat begint thuis en in je eigen wijk. Ik vind Vlietwensen een mooi initiatief van de gemeente om bij te dragen aan die onderlinge verbondenheid en leefbaarheid in onze gemeente. Met enthousiasme wil ik graag bijdragen aan het goede leven in Leidschendam-Voorburg.

Jurjen Oonk


Onderling begrip, verdraagzaamheid en saamhorigheid zijn voor mij belangrijke aspecten die bijdragen aan een prettige samenleving. Het zou mooi zijn als in een stad, buurt of straat de mensen elkaar beter leren kennen. Dit zal de onderlinge band versterken en positief bijdragen aan het woon- en leef-plezier. Vlietwensen geeft inwoners ondersteuning in het realiseren van initiatieven die dit woon- en leef-plezier zullen bevorderen. Hier wil ik graag een bijdrage aan leveren.

Neem contact met ons op

Je kunt contact opnemen met Vlietwensen via de mail: mail@vlietwensen.nl

Heb je geen mogelijkheid om te mailen stuur dan een brief naar Vlietwensen p.a. gemeente Leidschendam-Voorburg, Postbus 1005, 2260 BA Leidschendam

Vlietwensen heeft een vacature. Klik hier om naar de vacature te gaan.