09-06-2019: Heuvelfeest 2019

09-06-2019: Heuvelfeest 2019

Leidschendam – Was de wind zaterdag en zondag nog spelbreker en reden om veel evenementen af te gelasten, het was op Tweede Pinksterdag prima weer met tot in de avond veel zon. Mede daardoor was het Heuvelfeest op het Pres. Kennedyplein in Leidschendam een groot succes.

Het was een dag vol gezelligheid: Een dag voor iedereen, jong en oud, met een (Luikse)markt, eten, drinken, sport- en dansactiviteiten, (live) muziek en nog veel meer, met elkaar en voor elkaar. Voor kinderen was er ook van alles georganiseerd. Zo was er een stormbaan, springkussen en werden er circusclinics en demonstraties gegeven.

Ook stonden er diverse infostands en waren wijkagenten van de partij met een politiemotor en -bus, waar jong en oud mee op de foto konden. Kinderen die het feest bezochten en aan de activiteiten deelnamen kregen een gratis drankje, fruit en/of snoep.

Het feest werd voor de achtste keer georganiseerd door een aantal enthousiaste buurtbewoners, met hulp van o.a. de gemeente en Sport en Welzijn, Dirk supermarkt en een aantal financiële sponsors: Unibail-Rodamco-Westfield (The Mall), Fonds 1818 en Vlietwensen.

Bron: het-krantjeonline.nl

Foto: Sebastiaan Barel


Share this post

Vergelijkbare projecten

2021: Bezoek Panoramaschilderdoek

2021 / Cultuur

2021: Buurtfeest Azuurhof

2021 / Voor de straat/wijk

2021: Het Ruilhuis

2020 / 2021