2020: Fortnite toernooi Leidschendam Voorburg

Mede mogelijk gemaakt door Vlietwensen:

Op 6 mei organiseerden, Dion, Douwe, Janou en Yannick het eerste Fortnite duo toernooi voor jongeren in Leidschendam-Voorburg.  

Twee weken voor het toernooi zijn de prijzen besteld. Via Facebook en Twitter werd de flyer verspreid.

Er werden 4 rondes gespeeld en in iedere ronde waren er punten te verdienen. Deze punten staan voor een aantal lootjes, dus hoe meer punten hoe meer lootjes. Dit werkte erg goed want iedereen bleef doorspelen omdat je altijd kans kon maken op een prijs.Naast de spelers konden ook familie, vrienden en bekenden het toernooi volgen via een live stream. De communicatie via de aangemaakte app groep verliep goed.

Er konden maximaal 100 jongeren deel nemen en er waren uiteindelijk meer dan 100 aanmeldingen! 115 mensen hebben daarnaast  de live stream meegekeken.

Er was een goede taakverdeling, Janou en Douwe gaven commentaar tijdens het toernooi, Dion beantwoorde de chat vragen en Yannick regelde de puntentelling en de inkomende screenshots.

Het toernooi verliep goed, Ramir en Sander  uit Leidschendam 1e, Flynn en Boas uit Voorburg 2e en Iza en Delano uit Voorburg 3e.

De online verloting was vrijdagavond  8 mei tijdens deze avond werden de prijswinnaar bekend gemaakt en de lootjes toegekend. 

Op zondag 10 mei werden tussen 12.00 en 14,00 uur alle prijzen thuisbezorgd. Dit leverde veel blije gezichten op en vooral de vraag wanneer is het volgende toernooi of wanneer wordt het herhaald?! 

Het was een zeer geslaagd toernooi met heel veel positieve reacties achteraf! De reacties gingen met name over de goede organisatie en complimenten over dit originele initiatief en de meesten hopen op een vervolg!

Bijgaand nog wat foto’s van onder andere de prijsuitreikingen op 1,5 m afstand. 

 

Zie ook: het nieuws bericht in Het Krantje online


Share this post

Vergelijkbare projecten

2022: Gezellig buurtfeest Willem Klooslaan

2022 / Jeugd en jongeren

2022: Burenmiddag Sophiastraat Voorburg 

2022 / Jeugd en jongeren

2023: Bijdrage voor activiteiten Buitenspeeldag

2023 / Jeugd en jongeren