2021: Internationale Vrouwendag

2021: Internationale Vrouwendag

De Stichting (IBCE) Interculturele Bevordering Contact & Educatie is een multiculturele welzijnsorganisatie, opgericht in augustus 2001 door allochtone en autochtone studenten uit het Hoger en wetenschappelijk onderwijs.

Al sinds de oprichting brengen wij diverse groepen mensen binnen de gemeente Leidschendam-Voorburg bij elkaar. Onze activiteiten variëren van huiswerkbegeleiding tot Internationale vrouwendag, maar bij ons is iedereen welkom.

Ondanks Corona kon het bestuur (bestaande uit vrouwen uit diverse culturen) niet laten om de Internationale vrouwendag toch te vieren. Stichting IBCE wilde even stilstaan bij de vele problemen waarmee vrouwen dagelijks te maken krijgen. Daarom gingen ze langs bij de deuren van Duivenvoorde om de vrouwen blij te maken met een bos bloemen. Stichting IBCE hoopt hiermee aandacht te vragen voor alle vrouwen die op een of ander manier te maken krijgen met discriminatie, geweld, en onderdrukking.

IBCE heeft vrouwen verrast met een bos bloemen in kader van Internationale Vrouwendag 2021. Deze mooi actie is met financiële steun van Vlietwensen is gerealiseerd. De vrouwen waren blij en dankbaar voor de mooie bloemen.

 

[Bron foto: leidschendam-voorburg.tv]

 

zie ook Leidschendam-Voorbrug TV


Share this post

Vergelijkbare projecten

2021: Dansen aan de Vliet - kerstshow

2021 / Cultuur

2021: Ballenhengel

2021 / Sport & Bewegen

2021: Frans de Boef Viert Kerst!

2021