2021: Paaspakketjes Middin

In de week vóór Pasen zijn 350 paaspakketjes uitgereikt aan bewoners en zorgverleners van zorgcentrum Vliethof en aan cliënten van de voedselbank en Woej, locatie de Plint. Dit werd feestelijk omlijst met een prachtig muzikaal optreden. Op deze manier wilden de initiatiefnemers van MVOorburg een steuntje in de rug geven aan bewoners van onze gemeente die dat goed kunnen gebruiken.

De pakketjes bestonden uit diverse mooie paasartikelen, zoals kaarsen en houten woonaccessoires, die zijn gemaakt door cliënten van Middin. Deze zorgorganisatie, die binnen onze gemeente op diverse locaties actief is, ondersteunt mensen met een beperking. De cliënten maken deze producten in verschillende werk en leer trajecten, hetgeen bijdraagt aan hun persoonlijke ontwikkeling. Door steun van Vlietwensen, die deze actie financieel mogelijk heeft gemaakt, kan Middin met de opbrengsten van de producten weer nieuwe materialen kopen voor hun cliënten. Ook basisschool Vreugd en Rust deed mee aan de actie. De leerlingen van deze school zorgden dat de kaarten bij de pakketjes voorzien werden van mooie tekeningen met een paaswens. De uitreiking van de producten werd bovendien opgeluisterd door een prachtig optreden van de Voorburgse zusjes Eva en Sophie van ’t Walderveen bij zorgcentrum Vliethof.

MVOorburg is een burgerinitiatief en biedt met concrete projecten hulp dicht bij huis. Enerzijds beogen de initiatiefnemers mensen die dat nodig hebben een steuntje in de rug te geven. Anderzijds willen ze invulling geven aan een duurzaam Voorburg. Daarbij proberen zij zoveel mogelijk mensen en organisaties in de omgeving te verbinden en enthousiasmeren om hier hun steentje aan bij te dragen en zo een groot bereik te krijgen.

Middin biedt met 3.300 medewerkers ondersteuning, begeleiding, behandeling en zorg aan ongeveer 5.500 mensen met een verstandelijke, lichamelijke of meervoudige beperking, en aan mensen met niet-aangeboren hersenletsel of een beperking door ouderdom. Kijk voor meer info op: www.middin.nl

Zie ook Het Krantje Online


Share this post

Vergelijkbare projecten

2023: Burendag Tuinvereniging Nicolaas Beetslaan

2023 / Duurzaam en milieu

2023: Paasactiviteiten Prinsenhof druk bezocht

2023 / Cultuur

2023: Buurtfeest Goeverneurkade

2023 / Jeugd en jongeren