2022: Cheque voor Stadstuin Rusthout

Stadstuin Rusthout in Leidschendam kan met een bijdrage van Vlietwensen nieuwe parasols aanschaffen zodat jong en oud kunnen genieten op het terras met uitzicht op de dierenweide en prachtige tuin. Zondag 20 februari overhandigde Jurjen Oonk, voorzitter van Vlietwensen een cheque ter waarde van € 1.400 aan Paul Stroebel, voorzitter van Stadstuin Rusthout.

Paul Stroebel: “Met deze bijdrage van Vlietwensen kunnen we de oude, tot op de draad versleten, parasols vervangen. De tafels op het terras en de picknicktafels in de tuin voor de kinderfeestjes staan bij mooi weer de hele dag in de volle zon. De bezoekers van de Stadstuin zullen de schaduw van de nieuwe parasols zeker op prijs stellen. En zo zijn we klaar voor onze komende lente- en zomeractiviteiten”.

Jurjen Oonk: “In de Stadtuin is iedereen welkom. Mensen kunnen elkaar ontmoeten, leren over de buurt, natuur en over de herkomst van voedsel. Dat past mooi bij de doelstellingen van Vlietwensen. We ondersteunen de Stadstuin dan ook van harte”.

Midvliet TV maakte onderstaande reportage.

Stadstuin Rusthout is een tuin met kleine dieren, en moes-, fruit- en bloementuin. Een groene oase gelegen aan de Noordsingel in Leidschendam. Volledig gerund door vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten en waar het hele jaar door activiteiten worden georganiseerd.

Foto’s: Rob Dorscheidt

 

 


Share this post

Vergelijkbare projecten

2022: Financiële bijdrage decemberactiviteiten

2022 / Cultuur

2023: Doornenburg buurtborrel

2023 / Vlietwensen

2023: Buurtfeest De Zijde

Vlietwensen / Voor de straat/wijk