2022: Drukbezocht Lentefeest Hubertus-Brandaan

Massaal vonden leden, kinderen uit Leidschendam-Voorburg, ouders, relaties en buurtgenoten de weg naar Scouting Hubertus-Brandaan. De groep had flink uitgepakt met activiteiten in de mysterieuze sferen van 1001 Nacht. De sprookjes met Aladdin en Jasmine kwamen tot leven onder een stralende zon.

Het Arabian Adventure Rad draaide op volle toeren. Veel mensen gingen met mooie prijzen naar huis. Sommigen waagden een rit op de ‘bucking camel’ en anderen gingen op zoek naar krokodillen bij de Nijlcruise. Het schateiland met zijn honderden goudklompjes, het maken van lampionnen, slangen en wonderlantaarns. Alle kinderen vonden iets leuks om te doen. Doel was uiteraard je hele satijnen zakje vol krijgen met edelstenen, als je alle uitdagingen had gedaan. Volwassenen genoten van de zon, een drankje aan de Lentebar en natuurlijk waagden zij een gokje bij het Rad. Ook was de uitreiking van de Superloterij, waarvan de prijswinnaars te vinden zijn op www.hubertus-brandaan.nl (evenals leuke foto’s van de dag, ook voor bezoekers te downloaden).

Dank aan sponsoren

Het Lentefeest is mede mogelijk gemaakt door Vlietwensen, die initiatieven financiert voor en door bewoners uit Leidschendam-Voorburg. Verder steunen een flink aantal bedrijven dit buurt- en scoutingfestijn. Dat zijn Aannemingsbedrijf Granneman, Beguin Media Totaal, Bernard Guldenmundt Timmerwerken, Sfeer Engineer, Foir industriële lampen, Proefhuys, Drogisterij De Vergulde Gaper, De Jong Diepvries, STAPFOODS catering, Topdesk, ITS IT Services, Meere Reclamestudio, Nomax Project & Partners, S-jeu Vorm & Functie, Sligro, Van Geest schilder- en onderhoudsbedrijf, Nolten schoenen, Remia, Plus supermarkten, stichting RLT Nederland, en Verhuurbedrijf Paul.

Scouting Hubertus-Brandaan is te vinden aan het Oosteinde 144 in Voorburg. Kijk voor meer informatie op www.hubertus-brandaan.nl.

 


Share this post

Vergelijkbare projecten

2022: Financiële bijdrage decemberactiviteiten

2022 / Cultuur

2023: Zomerfeestje Populierendreef

2023 / Jeugd en jongeren

2024: Internationale vrouwendag

2024 / Cultuur