2022: Gezellig buurtfeest Willem Klooslaan

2022: Gezellig buurtfeest Willem Klooslaan

Op zondag 28 augustus heeft er op de Willem Klooslaan in Voorburg een mooi en gezellig buurtfeest plaatsgevonden.

Het was een enorm succes. Dankzij alle sponsors was het voor de organisatie mogelijk het buurtfeest kostendekkend te krijgen, zodat er geen bijdrage gevraagd hoefde te worden aan de buurtbewoners, dit resulteerde in een enorm gezellige boel met veel buurtbewoners en veel, heel veel kindjes.

Er was van alles te beleven! In de ochtend kon je een lekker bakkie koffie of thee drinken. Er stond een stormbaan van 17 m, een springkussen voor de allerkleinsten, een reusachtig dartboard en een heuse rodeostier, waar de kinderen geen genoeg van konden krijgen.

Een buurtbewoner: “Er zijn echt veel mensen uit de hoogbouw rondom het Willem Kloosplein op het feest afgekomen! De meeste bleven een paar uurtjes ( vaak diegene met kinderen ) en de ander ( ouderen en stelletjes ) kwam gezellig even buurten en een bakkie koffie drinken en de sfeer proeven. We hebben weer een hoop nieuwe mensen mogen ontmoeten. En heel fijn om ook eens kennis te maken met de ouders van de kindjes die we vaak bij ons op het plein of in de straat zien spelen. Ook het weer zat goed mee!”

Lees meer op de website van Midvliet


Share this post

Vergelijkbare projecten

2022: Oproep Burendag 24 september

2022 / Vlietwensen

2022: Super feest Broekslootkade en omgeving

2022 / Jeugd en jongeren

2022: Open dag Groen en Geluk

2022 / Duurzaam en milieu