2022: Vlietwensen geeft financiële bijdrage voor activiteiten Week tegen Eenzaamheid

2022: Vlietwensen geeft financiële bijdrage voor activiteiten Week tegen Eenzaamheid

Wil je voor uw straat of buurt een leuke activiteit organiseren voor de Week tegen Eenzaamheid (29 september tot en met 6 oktober)? Dan kun je een financiële bijdrage aanvragen bij Vlietwensen.

Niemand zou zich eenzaam moeten voelen. Daarvoor is extra aandacht tijdens de Week tegen Eenzaamheid, een jaarlijks initiatief van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Tijdens deze week zijn er allerlei activiteiten waarbij ontmoeting centraal staat. Denk bijvoorbeeld aan een gezellig straatfeest, een sportieve middag waar kinderen en jongeren elkaar leren kennen, schoolklassen die ouderen bezoeken, het opzetten van een telefooncirkel, een buurtfeest of spelletjesmiddag, het organiseren van een creatieve workshop waar voldoende ruimte is om elkaar te leren kennen of het geven van cursussen ‘beeldbellen’.

Wil je ook iets organiseren in het kader van de Week tegen Eenzaamheid voor jouw buurt, wijk of straat? Dan kun je bij ons een financiële bijdrage aanvragen. Lees de voorwaarden en vul voor 3 september het aanvraagformulier in. Kijk voor meer voorbeelden van activiteiten en tips op www.eentegeneenzaamheid.nl.


Share this post

Vergelijkbare projecten

2023: Buurtborrel Laan van Haagvliet

2023 / Jeugd en jongeren

2022: 4 dappere kinderen trotseerden de regen

2022 / Jeugd en jongeren

2022: Financiële bijdrage decemberactiviteiten

2022 / Cultuur