26-05-2019: Natuurlijk Landstad Festival 2019

Zondagmiddag 26 mei 2019 vanaf 12.00 kon je terecht bij Buitenplaats Molenwei waar Vicky v.d. Krogt haar uiterste best had gedaan om een mooi, fleurig festival neer te zetten. Het festival Natuurlijk LandStad werd geopend met een demo en workshop Capoeira.

Ondanks dat de aanloop tegenviel op dat moment, was het sfeertje er zeker wel. Een heerlijk relaxmuziekje verzorgd door Alfons Beltmusic, een lekker bakkie koffie van Vilter Coffee, overal picknick tafeltjes en banken. Cowgirls met hun prachtige paardjes, een silo waarin je kon dansen. Voor de kinderen een knutselhoek, waar je van oude spulletjes wat nieuws of kunstzinnigs kon creëren. Een creatieve hoek waar je een bloempot kon oppimpen of lekker kon kledderen met verf.

Kortom een heerlijke plek om te zijn. Het was de eerste keer dat dit festival georganiseerd werd en het is zeker voor herhaling vatbaar. Maar met al dat werk dat Vicky en haar team eraan gehad hebben had het wel meer aandacht mogen krijgen van het publiek. Hopelijk is het later op de middag toch nog wat drukker geworden, dit festival verdiende dat wel.

Ria Luiten

 

Bron: stompwijk.nl


Share this post

Vergelijkbare projecten

2019-2020: CircusKabel

2019 / 2020

2019: Kookworkshops Stadstuin Rusthout

2019 / Koken

2019: Samen Verbinden door Bewegen

2019 / Sport & Bewegen