28-09-2019: Buurtbarbecue Populierendreef

28-09-2019: Buurtbarbecue Populierendreef

Burendag: Eerste buurtfeest in 45 jaar op Populierendreef

Een feestelijke aftrap vond plaats bij de eerste ‘BBQ buurtfeest’ sinds 45 jaar in de wijk Populierendreef nummers 502-556 te Voorburg tijdens de Burendag op 28 September 2019.

De afgelopen tijd heeft de wijk een groot aantal wisselingen in buurtgenoten gekend, geen beter moment om tijdens een feestelijke dag onder het genot van een hapje en drankje nader kennis te maken. Vier gedreven ‘desperate housewives’ trokken de stoute schoenen aan om met hulp van het Oranjefonds, Douwe Egberts en Stichting Vlietwensen een vol programma voor de buurt in elkaar te zetten. De hele dag stond in teken van diverse kinderactiviteiten, het timmeren van de ‘Populieren buurtbank’, de onthulling van een verkeersbord ‘spelende kinderen’ met afsluitend een heerlijke BBQ en buurtdisco.

Hopelijk een begin van een mooie traditie in de buurt en ook ter inspiratie voor andere wijken. Want wie wil er niet een gezellige buurt waar je altijd beroep kunt doen op elkaar?Ze zeggen niet voor niks: ‘Beter een goede buur, dan een verre vriend!’

Bron: hetkrantje-online.nl


Share this post

Vergelijkbare projecten

2022: Super feest Broekslootkade en omgeving

2022 / Jeugd en jongeren

2022: Geslaagd buurtfeest Goeverneurkade

2022 / Jeugd en jongeren

2023: Subsidies voor verenigingen en stichtingen

2023 / Jeugd en jongeren