2021: Handdraaiorgelconcerten WZH

Buurtinitiatief zorgt voor muzikaal vertier bij WZH Vliethof en Prinsenhof

 

Afgelopen woensdag bezocht orgelman Peter Dekker van Het Gezellige Draaiorgel WZH Vliethof. De Bewoners Participatie Groep Prinsenhof (B.P.G. Prinsenhof) heeft deze gezellige middag georganiseerd voor de bewoners. Woensdag 31 maart gaat de orgelman ook nog langs bij WZH Prinsenhof.

 

Organisatoren Romi van Loon en Walter Schijf van B.P.G. Prinsenhof hebben het initiatief ingediend bij Vlietwensen en willen hiermee zorgen voor wat gezelligheid in de woonzorgcentra. “Het afgelopen jaar is voor niemand een pretje geweest. Corona heeft er voor gezorgd dat we weinig om handen hebben en ook minder mensen zien. Dit geldt in meerdere mate voor de bewoners van WZH Vliethof en Prinsenhof. Door alle maatregelen hebben zij veel minder bezoek ontvangen en zijn er ook bijna geen activiteiten geweest voor de bewoners. Wij hopen met een middagje gezellige orgelmuziek voor wat vertier en afleiding te kunnen zorgen voor de bewoners”, aldus Romi van Loon.

 

Volgens Walter was de middag in WZH Vliethof een succes. “Veel bewoners zijn een kijkje komen nemen bij het draaiorgel. Het heeft zeker gezorgd voor wat gezelligheid.”

Woensdag 31 mei staat Het Gezellige Draaiorgel vanaf 13:00 uur in WZH Prinsenhof.

 

 


Share this post

Vergelijkbare projecten

2023: Week tegen Eenzaamheid

2023 / Eenzaamheid

2023: Buurtfeest Goeverneurkade

2023 / Jeugd en jongeren

2023: Zomeractiviteiten voor iedereen in Leidschendam-Noord

2023 / Cultuur