2022: Vlietwensen geeft financiële bijdrage voor decemberactiviteiten

2022: Vlietwensen geeft financiële bijdrage voor decemberactiviteiten

Nog even en de feestdagen staan weer voor de deur. Wil je voor jouw straat of wijk een leuke activiteit organiseren, helemaal in kerstsfeer of om samen met de buren het jaar goed af te sluiten? Of jullie vrijwilligers bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar? Dan kun je een financiële bijdrage aanvragen bij Vlietwensen.

Enkele succesvolle voorbeelden van buurtactiviteiten vorig jaar: een Charles Dickens festijn voor de hele buurt, een kerstbingo in een wooncomplex, een workshop kerststukjes maken of een oudejaarsdagviering met activiteiten voor jong en oud.

Wil je dit jaar ook een gezellige activiteit organiseren voor jouw buurt, wijk of straat? Lees de voorwaarden voor een financiële bijdrage op www.vlietwensen.nl en vul voor 30 november het aanvraagformulier in.

Vrijwilligers

Wil je jullie vrijwilligers in december nog eens extra bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar? Vlietwensen heeft hiervoor van de gemeente extra budget gekregen, dat alleen dit jaar te gebruiken is. Hiervoor geldt wel: OP = OP. Een aanvraag doen kan via de website van Vlietwensen.


Share this post

Vergelijkbare projecten

2022: Open dag Groen en Geluk

2022 / Duurzaam en milieu

2023: Koor maakt er een groot feest van

2023 / Muziek

2023: Prachtig Insectenhotel woonerf Wildenborch

2023 / Duurzaam en milieu