2021: Potgieterlaan Zomerfeest

Mede mogelijk gemaakt door Vlietwensen, een jaarlijkse traditie: Het Potgieter Zomerfeest

 

Elk jaar sluiten de bewoners van de Voorburgse Potgieterlaan, (een deel van de ) Gouverneurkade en Laan van NOI de zomerschoolvakantie feestelijk af met een Zomerfeest. De traditie – die al ruim 15 jaar bestaat – kon in 2020 helaas geen doorgang vinden i.v.m. de Corona crisis. Dit jaar kon en mocht het gelukkig wel weer.

 

Plezier voor jong en oud

Op zaterdag 28 augustus werd er daarom door bewoners (jong en oud, alleen of als gezin) feestelijk en gezellig bij gekletst onder het genot van een hapje en drankje. Er was muziek; een springkussen voor de kids en veel belangstelling. En het weer werkte goed mee: een bescheiden zonnetje maar vooral geen regen. In totaal kwamen er ca. 50 volwassenen en 20 kinderen naar het Zomerfeest.

 

Waardering en verbinding

Bewoners gaven vrijwel allemaal aan het ontzettend fijn te vinden elkaar weer in deze setting (weliswaar op 1,5m in lijn met de RIVM richtlijnen) te kunnen zien en spreken. Terwijl de kids klommen en klauterden op het luchtkussen, werd er druk gepraat. Daarmee deed het Zomerfeest wat het ‘moest’ doen: het bracht gezelligheid en verbinding. Al met al een geslaagde dag.


Share this post

Vergelijkbare projecten

2022: Geslaagd buurtfeest in Buurtschap Wilsveen

2022 / Jeugd en jongeren

2022: 4 dappere kinderen trotseerden de regen

2022 / Jeugd en jongeren

2022: Buurtfeest Westeinde - voor herhaling vatbaar

2022 / Cultuur