2022: Burenmiddag Sophiastraat Voorburg 

2022: Burenmiddag Sophiastraat Voorburg 

’s Ochtends starten met koffie en dan samen de tent en het springkussen opbouwen. Zo begon de Burendag in de Sophiastraat in Voorburg.  En ‘s middag een gezellig samenzijn met zo’n 45 volwassenen en 13 kinderen.

Voor de kinderen was er veel plezier op het springkussen en de meesten van hen lieten zich schminken door Nicole van ‘Niekie Kids Design’. Een fotopuzzel prijsvraag hield ze ook lekker bezig in de straat. Bovendien was er voor iedereen een IJscolady van ‘De dames van Akkerlust’, met heerlijk ambachtelijk boerderij-ijs!

En was er even een buitje dan kon iedereen knus schuilen in de grote tent van de Oranjevereniging. In de loop van de middag kwam ook wethouder van Financiën, Philip van Veller, een kijkje nemen bij zijn achterburen. De middag was gezellig maar vooral ook nuttig. De (nieuwere) bewoners konden in gesprek met hun buren, aan de hand van een vragenspel, waarop alleen je buren het antwoord konden geven. Ook de oudere buurtjes konden op deze middag gezellig bijpraten met elkaar. Kortom een geslaagde Burendag in de Sophiastraat.

          


Share this post

Vergelijkbare projecten

2023: Burendag Kapelpad

2023 / Vlietwensen

2023: Blockjam Voorburg Bovenveen

2023 / Cultuur

2022: Buurtfeest Kon. Wilhelminalaan, opbrengst voor Oekraïne

2022 / Jeugd en jongeren