2023: Bijdrage voor activiteiten Buitenspeeldag

2023: Bijdrage voor activiteiten Buitenspeeldag

Wil je voor jouw straat of buurt een leuke activiteit organiseren voor de nationale Buitenspeeldag op woensdag 14 juni? Dan kun je een financiële bijdrage aanvragen bij Vlietwensen. Sinds dit jaar kunnen niet alleen inwoners, maar ook stichtingen en verenigingen terecht bij Vlietwensen.

Met stoepkrijt een racebaan maken op de stoep, een sport- of speltoernooi, een waterparcours met hindernissen, een zeepbellen kanon maken, hutten bouwen, of een modderput creëren in een oude zandbak, bekende spelletjes spelen zoals stoepranden of spijkerpoepen. Spelen in de buitenlucht is niet alleen erg leuk, maar ook heel gezond. Daarom organiseren kinderzender Nickelodeon en Jantje Beton ook dit jaar weer de nationale Buitenspeeldag.

Wil je ook iets organiseren voor kinderen in jouw buurt, wijk of straat? Dan kun je een financiële bijdrage aanvragen bij Vlietwensen. Ga hiervoor naar de website www.vlietwensen.nl en vul voor 14 mei 2023 het aanvraagformulier in.

De gemeente ondersteunt veilig buiten spelen graag. Wil je jouw activiteit daarom bij ons aanmelden door een mail te sturen naar info@lv.nl en deze te richten aan ‘Stadsbeheer verkeer’? Dan kunnen we kijken of spelen op deze plek veilig kan, of meedenken over een andere locatie.

Kijk voor voorbeelden van activiteiten en tips op www.speelbeweging.nl.

 


Share this post

Vergelijkbare projecten

2022: Week eenzaamheid Van Wassenaerhoffmanplein

2022 / Ouderen

2022: “Het Margrietje” is geopend

2022 / Ouderen

2023: Bloembakken lantaarnpalen Oostvlietweg

2023 / Voor de straat/wijk