2023: Halloween in het Spookpunt 

2023: Halloween in het Spookpunt 

Stompwijk veranderde in een griezeldorp. Het Dorpspunt werd een Spookpunt dat in het teken stond van grimmige sprookjes.  

In groepjes startten de kinderen hun spooktocht en mochten ze naar binnen via Club Mex. Perkamentes ontving hen en gaf de kinderen de eerste aanwijzingen voor de spooktocht. Vervolgens spongen de kinderen Alice in Horrorland binnen. Hier moesten cijfers verdiend worden. Raadsels werden opgelost; afgehakte vingers tellen, kaartspellen, zoekspelletjes. De cijfers vormden samen een code welke ingeleverd moest worden om de ruimte te kunnen verlaten voordat de bom ontploft.

De tocht vervolgde zich en kinderen troffen Roodkapje en de grote, boze wolf. Puzzels werden opgelost en als beloning kregen de kinderen wat lekkers. Dat lekkers moest dan wel bij de grote, boze wolf gepakt worden, en dat was spannend zat.

Doornroosje had haar bos vol hangen met rozen en donuts. Sneeuwwitje gedroeg zich wat vreemd. Nadat de zeven dwergen gevonden waren mochten de kinderen door. Beerpong, giftige appels werden verdiend. Grietje, en dit keer zonder Hans, sloot de tocht af. Voor zover bekend hebben alle kinderen het Spookpunt in goede gezondheid kunnen verlaten. De tocht vervolgde zich naar het dorp waar op vele plekken fantastisch ingespeeld werd op deze griezelige dag.

Vlietwensen deed graag een financiële bijdrage.


Share this post

Vergelijkbare projecten

2023: Week tegen Eenzaamheid

2023 / Eenzaamheid

2022: Social Glue Leidschendam

2022 / Jeugd en jongeren

2023: Veel enthousiasme bij workshops Mozaïek

2023 / Cultuur