2023: Wijkfeest 15 juli Prinsenhofpark

2023: Wijkfeest 15 juli Prinsenhofpark

Voor de 2e keer organiseert Prinsenhofevenementen een gezellig wijkfeest met infomarkt in het Prinsenhofpark te Leidschendam. Dit wijkfeest is op zaterdagmiddag 15 juli van 12 tot 17 uur en is gratis toegankelijk. De locatie is vanaf de Gravin Juliana Stolberglaan, via de ingang aan de Prinses Carolinalaan / naast het basketbalveld en De Loopplank. 

Wat is er te doen?
Voor de kinderen is er een zweefmolen en een springkussen. Ook mogen zij op een kleedjesmarkt hun speelgoed verkopen, aanmelden hiervoor is niet nodig.

Er zijn partytenten met tafels en zitjes, waar van 12 tot 14 uur [gratis] koffie en thee wordt geschonken. Ook aan de kinderen is gedacht met wat lekkers.

De lokale dansschool Creasi zal optreden om 13 uur en 15 uur.

Tot 15 uur is er een infomarkt met kramen waar maatschappelijke en sociale organisaties zich presenteren. Hier kunnen wijkbewoners met de sociaal maatschappelijke organisaties in gesprek.

Mogelijk gemaakt door
Dit evenement is mede mogelijk gemaakt met financiële bijdragen en ondersteuning van meerdere organisaties: Woej, Sport & Welzijn, Vlietwensen, Fonds 1818, Ravesteynfonds, Vidomes, Wooninvest, Huurdersraad Vidomes en Huurdersvereniging Respectus.

De lokale supermarkten Plus Post en Albert Heijn XL en een buurtbewoner hebben een bijdrage geleverd door middel van sponsoring.

Door: Lisette Remmerswaal
Bron: Prinsenhofevenementen

Lees het hele artikel op Midvliet

 


Share this post

Vergelijkbare projecten

2022: Buurtfeest Kon. Wilhelminalaan, opbrengst voor Oekraïne

2022 / Jeugd en jongeren

2023: Prachtig Insectenhotel woonerf Wildenborch

2023 / Duurzaam en milieu

2022: La Dolce Vita - Record aantal deelnemers Buurtfeest de Zijde

2022 / Jeugd en jongeren