2020: Game Evenement

In de week van 10 tot en met 14 augustus heeft het Game Evenement Leidschendam-Voorburg plaatsgevonden. In overleg met de Leidschendamse en Voorburgse jongeren is gekozen voor een Fortnite Duo toernooi, waarbij de jongeren het in tweetallen tegen elkaar opnamen. Vlietwensen heeft dit evenement ook weer graag gesteund.

Uiteindelijk hebben zich 186 jongeren ingeschreven, waardoor 93 Duo’s hebben deelgenomen. De Duo’s zijn verdeeld over twee poules, Poule A en B. Poule A heeft op maandag 10 augustus 5 rondes gespeeld. Poule B heeft op dinsdag 11 augustus ook 5 rondes gespeeld. Geen van de Duo’s is tussentijds afgehaakt. Op donderdag 13 augustus hebben alle deelnemende Duo’s een vrije training gespeeld om zich op te laden voor de finale. De dag erna op vrijdag heeft de finale plaatsgevonden.

Het evenement werd druk besproken op sociaal media door de spelers en de kijkers. Er werden korte video’s gemaakt van de hoogtepunten en spelers waren terecht trots op hun prestaties. Als ware professionals werden hun teamgenoten bedankt voor de geleverde prestaties.

Op de laatste dag heeft de loting en daaropvolgende prijsuitreiking plaatsgevonden. Op basis van het puntensysteem hebben alle deelnemende duo’s punten ontvangen voor zowel participatie als prestaties. Per 50 punten ontvingen ze 1 lootje, met een maximum van 10 lootjes. Op deze manier maakten alle spelers kans op mooie prijzen. De top 3 Duo’s heeft daarnaast een mooie beker ontvangen. Per Duo zijn 2 bekers uitgereikt zodat alle zes een mooi aandenken overhouden aan het evenement.

De prijsuitreiking (en Game beelden) zijn terug te zien via: De Prijsuitreiking


Share this post

Vergelijkbare projecten

2023: Wijkfeest 15 juli Prinsenhofpark

2023 / Jeugd en jongeren

2023: Veel enthousiasme bij workshops Mozaïek

2023 / Cultuur

2023: Voorburgse rommelmarkt geslaagd

2023 / Cultuur